tisdag 7 september 2010

Spegel & Divan

Hej på er!

Dagarna går väldigt fort nu. En typisk dag består av dagis, jobb, matlagning, städning, löpning och många kramar och pussar. Har haft problem med att ladda ner bilder från kameran, så idag blir det i stället en inspirations bild från Tine K.


Tycker om den här bilden. Den mjuka vita divanen (tror minsann att det är en Howarddivan) ser så inbjudande ut, den grå färgen på dörren är snygg tillsammans med allt det vita och den stooora spegeln är härlig, vill ha allt!!!! Är det någon som vet hur man sätter fast såna stora speglar (man vill ju inte att en sådan skall i misstag heller falla och gå sönder)? Skulle gärna ha en i vårt kommande sovrum uppe på övre våningen. På IKEA har de fina stora speglar till bra priser.

Säger nu god natt!

Kram, Sofia

2 kommentarer:

  1. Vi har en stor golvspegel i vårt sovrum. Man kan sätta fast med en triangelkrok bakpå spegeln och en skruv i väggen. Eller en "silmukkaruuvi i ramen på spegeln och en i väggen och sen lite snöre mellan, då spegeln lutar mot väggen så behöver det ju vara bara som säkerhet.

    SvaraRadera
  2. Tack Nette för direktiven! Har sådan lust att inreda sovrummet på övre våningen men det är långt ifrån färdigt. Men drömma och planera kan man ju alltid göra :)

    SvaraRadera