söndag 13 juni 2010

Oväder och ValtteriHej!

Vilket förskräckligt oväder vi har haft hela veckoslutet. Stackars Aroniabuskarna låg vågräta med marken idag på morgonen efter det hårda regnet och blåsten. Som tur är har de nu rätat på sig och ser riktigt fina ut!

Vi har haft riktigt sköna innedagar. Vi har bakat semlor och myst i soffan. Är mamman som tycker om att vara ute på språng (som ni kanske märkt:) men som motvikt till det älskar jag att bara gosa i soffan med Tilde. Det är så skönt att få skratta och kramas tillsammans.

Ok, får medge, vi har gjort en liten utflykt idag. Vi åkte till landets största loppis Valtteri, som finns i Helsingfors. Där var galet mycket saker till salu och galet mycket människor. Det var svårt att hitta "guldkornen" bland alla sakerna men några grejer kom jag hem med. Hittade nytt koppel åt Alfons (10 cent), fyra stycken skålar (1 euro för alla), vit ljusstake i porslin (1 euro) och lite annat smått och gott. Rekommenderar att åka dit strax efter att de öppnat med en massa småpengar i fickan utan man och barn:) Här kommer ni till Valtteris hemsida.

Nu ska vi kolla på film och äta lite varma semlor.

Ha en god fortsättning på helgen!

Kram, Sofia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar