tisdag 23 mars 2010

Sushi och Vårlökar
Hej!

Idag har vi haft mamma-barn-lunch hos oss. Vi lagade sushi och det blev jättegott, nya favoritsushin är fylld med varmrökt lax och avokado och färskost. Mums!!! Inte så väldigt traditionellt japanskt men gott! Det är en lyx att få spendera dagarna i trevligt sällskap och äta gott! I like!

Köpte ifjol på hösten tre förpackningar med blomlökar men fick aldrig lökarna i jorden. Så nu har jag tänkt plantera lökarna i kruka. Frågade lite råd hos blomhandlaren men hon sa bara att det kan hända att det kommer upp blommor och att jag ska vattna lökarna mycket. Så jag får hoppas på tur och så ska jag vattna lökarna varje dag! Skulle vara fint med vita krokusar i kruka vid ytterdörren.

Nu ska jag gå ut i solen medan lilla Tilde sover i vagnen!

Ha det så bra!

Kram, Sofia

2 kommentarer:

  1. Vi tittade just på det föregående inlägget med de söta bilderna av lilla Tilde. Emeliinas spontana kommentar var " Jag vill leva i samma hus som Tilde!" för er tös var så gullig då hon stod på tå <3 - hih, kanske nästa byggprojekt är ett parhus ;) ;)

    SvaraRadera
  2. Hihi, ni är nog så gulliga! Eme får gärna komma till oss och bo...eller kanske vara över natten om hon vill :) Låter inte helt tokigt med parhus, då skulle vi ju ha barnflickan under samma tak :)

    Många kramar till er!
    Sofia och lilla Tilde

    SvaraRadera