fredag 12 mars 2010

matbordet hemma hos oss
Hej fredag!

Så var det fredag igen! Tycker att det ska bli riktigt skönt med veckoslut. Vi ska ta det lugnt, laga god mat, vara ute och bara njuta, och så har Tilde sin första Tilde namnsdag på söndag! På söndag är det också precis ett år sedan Tildes beräknade datum, hon väntade ju sedan i elva dagar före hon kom så det är ännu nästan två veckor till hennes födelsedag. Jag ska också träffa lite vänner under helgen, då får Tilde ha lite tumis-tid med sin pappa.

Idag har vi haft en mamma-barn träff här hos oss. Det var så roligt att träffa mammorna och barnen hade riktigt roligt de också.

Idag visar jag några bilder på vårt matbord. Bordet är köpt på aktion för flera år sedan. Till bordet hör fyra stolar som borde målas vita och få nytt tyg på sittdynorna. I stället för de fyra "inte-så-snygga-stolarna" har vi köpt nya stolar från Ikea som för tillfället har vit klädsel. Tycker om de svarta benen på stolarna, som blir en snygg kontrast till det vita tyget. Tilde sitter på ändan av bordet i sin vita super Stokke-stol. På bordet har jag en beige vaxduk med prickar. Vaxduk passar utmärkt i en barnfamilj där maten allt som oftast är runt omkring tallriken och över allt.

Ha en god helg! Nu ska vi ut i finfina vårvädret!

Kram, Sofia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar